Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Witamy na rozmowach klasy szkoły w Sypniewie matura 1976
Tu możesz czytać co pisali inni.
Możesz sam pisać wiadomości.
INSTRUKCJA DO PISANIA WIADOMOŚCI
Instrukcja do pisania wiadomości:
W rubryce pod słowem Gość wpisujesz swój podpis – tak inni poznają kim jesteś.
W rubryce pod słowem Wiadomość wpisujesz wiadomość widoczną dla wszystkich. Warto się na koniec podpisać.
Kliknij w kwadracik przy napisie Zaznacz, jeśli jesteś człowiekiem.
Kliknij w słowo Wyślij.
Twoja wiadomość będzie widoczna pod innymi.
INSTRUKCJA PRZEGLĄDANIA ZDJĘĆ
Wstawione zdjęcia znajdują się pod kliknięciem na niebieski napis podany poniżej.
Aby powiększyć zdjęcie należy na nie kliknąć (polecam zacząć od pierwszego obrazka).
Aby zobaczyć kolejne zdjęcie należy kliknąć klawisz "strzałka w prawo" na klawiaturze.
Aby odtworzyć film należy kliknąć trójkąt znajdujący się na środku obrazu. Jeśli takowy się tam nie znajduje to poprostu na środek obrazu.
ZDJĘCIA ZE ZJAZDU 40-LECIA 2016
Aby oglądać zdjęcia należy kliknąć tu-> https://drive.google.com/open?id=0B_qYU … UdzUXRkX3c
ZDJĘCIA ZE ZJAZDÓW MAJ I CZERWIEC 2017
Aby oglądać zdjęcia należy kliknąć tu-> https://drive.google.com/open?id=0B_qYU … VUzVXlLVHc
Serdecznie zachęcamy wszystkich do dzielenia się przemyśleniami, wspomnieniami i radościami życia. Widzimy, że jest zainteresowanie zarówno wpisami jak i zdjęciami. To miejsce zostało stworzone dla Was i każda wiadomość cieszy Was nawzajem, wystarczy napisać tylko zdanie aby koleżanki i koledzy widzieli, że jesteście tu wszyscy razem.
Pozdrawiam,
Administrator strony, Sylwia, córka Marioli
Moi drodzy nadeszła chwila smutna z powodu odejścia naszego kolegi, ten moment daje nam chwilę zadumy i modlitwy za naszych zmarłych, którzy odeszli z naszej klasy.
No, wielka szkoda:(
Nadchodzą Swięta Zyczę wam zdrowych pogodnych wesołych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego Wesołego Alleluja ,smacznego jajka oraz mokrego dyngusu . pamiętam o was pozdrawiam i wszystkich całuje Marysia z rodziną.
W ten wesoły czas świąt Wielkiej Nocy składam Wam wszystkim i Waszym rodzinom życzenia Błogosławieństwa Bożego, niech radość i szczęście nie opuszcza Waszych domów a każdy dzień będzie słoneczny i wypełniony pozytywnymi zdarzeniami.
W moim domu jest dużo radości ponieważ moja najmłodsza córka 22 lata zdobyła inżyniera informatyki a teraz robi magistra na Politechnice Warszawskiej. Jestem dumna ze wszystkich moich dzieci a wnuczka Matylda rośnie na radosną, żywą dziewczynkę i ze swoimi rodzicami zwiedza świat. Moje święta są wiosenne i rodzinne.
Zdzisia, forsycja ma już pączki więc będzie pięknie kwitła na żółto a my do siebie zadzwonimy jak co roku. Irenka, Tobie serdecznie dziękuję że jesteś zawsze tak blisko mnie.
Serdecznie zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami z Waszego życia. Cieszmy się razem z radosnych zdarzeń w Waszych rodzinach i wspierajmy nawzajem w trudniejszych chwilach.
Pozdrawiam serdecznie,
Mariola
Już niedługo święta, z tej okazji zyczę całej naszej klasie ,Zdrowych wesołych świąt Bożego Narodzenia oraz Szęśliwego Nowego Roku 2019 Mriolka jeśli zaglądasz na tą stronę to szczególnie tobie zyczę dużo zdrówka ,miłości i Błogosławieństwa Bozego aby przyszedł taki czas ze znowu sie spotkamy i powspominamy dobre szkolne lata walcz i przypomi sobie co ci mówiłam , głowa do góry dasz radę.Pozdrawiam i całuję wszystkich MARYSIA
Strony: Poprzednia 1 2